Samcan Babi Panggang khas Hong Kong

Samcan Babi Panggang khas Hong Kong

5.0 1 rating
Příprava 15hod.
Celkový 9hod. 15min.
4 porsi

Suroviny

Bubuk lima rempah (Bumbu Ngohiong)
  • biji lada Sichuan
    2 sdt
  • bunga lawang
    3
  • biji adas kering
    2 sdt
  • kayu manis (tebal berkisar 0.5 cm)
    2 batang
    1 sdm kayu manis bubuk
  • cengkeh
    6
Samcan babi panggang khas Hong Kong
  • garam
    2 sdt
  • gula kastor
    1 sdm
  • samcan daging babi, dengan kulit (berkisar 600 g), ukuran berkisar 10 cm x 15 cm
    1 potong
  • garam laut, kasar (coarse sea salt)
    2 sdm

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Protein 21.8 g
Kalorie 2466.2 kJ / 589.5 kcal
Tuk 55 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše