
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 siung bawang putih
- 200 g bawang bombai merah potong bagi dua
- 2 cabai merah besar biji dibuang
- 120 g asinan buah plum ditiriskan, biji inti dibuang
- 600 g plum hitam segar biji inti dibuang, potong bagi empat
- 200 g dark brown sugar
- 100 g madu
- 30 g cuka putih
- Nutriční hodnoty
- na 1 jar
- Kalorie
- 745 kcal / 3117 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 190 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 45 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saus Kacang
40min
Sambal Ijo
20min
Steak Sauce
Žádné hodnocení
Sambal Petis
25min
Sambal Kacang Mede
25min
Sambal Cibiuk
10min
Sambal Asam Udeung Aceh
10min
Sambal Kecap
10min
Saus Béchamel Keju (TM6 - 1100 g)
Žádné hodnocení
Saus Béchamel Keju (TM6 - 600 g)
15min
Saus Choron (Béarnaise Tomat)
20min
Saus Béarnaise
20min