
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g air
- 8 cabai kering biji dibuang
- 3 sdt biji lada putih
- ½ sdt biji jinten putih
- ½ sdt biji ketumbar
- 15 siung bawang putih
- 60 g bawang merah
- 4 tangkai ketumbar segar akar saja
- 2 batang serai segar bagian putih saja
- 20 g lengkuas segar
- ½ jeruk purut kulit (zest) saja
- 10 g terasi
- 10 g garam
- 80 g minyak goreng
- Nutriční hodnoty
- na 1 jar
- Kalorie
- 1258 kcal / 5263 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 92 g
- Sacharidy
- 105 g
- Vláknina
- 36 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 4047 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saus Kacang
40min
Sambal Ijo
20min
Steak Sauce
Nenhuma avaliação
Sambal Petis
25min
Sambal Kacang Mede
25min
Sambal Cibiuk
10min
Sambal Asam Udeung Aceh
10min
Sambal Kecap
10min
Saus Béchamel Keju (TM6 - 1100 g)
Nenhuma avaliação
Saus Béchamel Keju (TM6 - 600 g)
15min
Saus Choron (Béarnaise Tomat)
20min
Saus Béarnaise
20min