![Saus Daging Jamur Saus Daging Jamur](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/70b0cd31-5b88-4e4a-a791-1ab25e2c83da/Derivates/cb9ee9e5-a648-427d-86ef-84c1c87de0ef.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g jamur shitake kering, direndam hingga lunak
- 10 siung bawang putih
- 150 g bawang merah
- 5 cabai merah segar, biji dibuang
- 1000 g samcan daging babi, tanpa kulit, iris tipis-tipis (0.5 cm)
- 80 g tauco
- 20 g kecap ikan
- 30 g saus tiram
- 30 g kecap hitam
- 20 g kecap asin
- 30 g gula cokelat
- 20 g kaldu jamur bubuk
- 30 g minyak goreng
- Nutriční hodnoty
- na 1 jar
- Kalorie
- 1477 kJ / 353 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 50 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 2018 mg