
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g ketumbar segar akar saja
- 50 g bawang merah
- 30 g siung bawang putih
- 15 g lengkuas segar
- 2 sdt biji ketumbar disangrai
- 2 sdt biji jinten putih disangrai
- ½ sdt biji lada putih
- 15 cabai hijau segar biji dibuang
- 1 sdt garam
- 2 tangkai daun basil Thailand daun saja
- 3 batang serai segar bagian putih saja
- 2 sdt jeruk purut kulit (zest) saja, cincang halus
- 1 sdt terasi
- Nutriční hodnoty
- na 1 jar
- Kalorie
- 417 kcal / 1745 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 95 g
- Vláknina
- 16 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 2401 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saus Kacang
40min
Sambal Ijo
20min
Steak Sauce
Žádné hodnocení
Sambal Petis
25min
Sambal Kacang Mede
25min
Sambal Cibiuk
10min
Sambal Asam Udeung Aceh
10min
Sambal Kecap
10min
Saus Béchamel Keju (TM6 - 1100 g)
Žádné hodnocení
Saus Béchamel Keju (TM6 - 600 g)
15min
Saus Choron (Béarnaise Tomat)
20min
Saus Béarnaise
20min