Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 fire pătrunjel proaspăt, doar frunzele
- 50 g ceapă, tăiată sferturi
- 800 g apă
- 650 g cartofi, tăiați cuburi (1 cm)
- 400 g fileuri de somon proaspăt, fără piele
- 20 g maioneză
- 10 g zeamă de lămâie
- 1 - 2 prize sare
- 1 - 2 prize ghimbir măcinat
- 1 - 2 prize piper negru măcinat
- 30 g pesmet
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1125.1 kJ / 268.9 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Tuk
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 132.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos de roșii pentru primele paste (10-12 luni)
20min
Prăjitură cu afine și ciocolată albă
1h
Prăjitură cu ricotta și mere (10-12 luni)
45 Min
Paste cu mazăre
35min
Chifteluțe de cartof dulce și spanac
30 Min
Chifteluțe în sos de roșii, gătite lent
3h 40min
Chifteluțe de vițel cu legume
30 Min
Mini choux cu fructe de pădure
1h 10min
Frittata cu cartof dulce, păstârnac și broccoli
55 Min
Cannelloni cu spanac și ricotta
1 Std. 30 Min
Cotlet de porc în saramură de cidru cu dressing de mere
2h 20min
Pandișpan
1h 50min