
Zařízení & příslušenství
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Příprava 5min
Celkový 30min
4 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
145.1 kcal /
607 kJ
Protein
1.9 g
Tuk
7.4 g
Sacharidy
19.3 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sodík
293.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepty/-ů
USA
USA