Zařízení & příslušenství
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
293.7 mg
Protein
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tuk
7.4 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
19.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Mixed Herbs Rice
35min.
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min.
Grated Carrot Salad
10min.
Beef Stroganoff
40min.
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30min.
Candied Sweet Potatoes
1hod. 20min.
Parmesan Stock Cubes
35min.
Mushroom Fettuccini
40min.
Sautéing Shrimp
15min.
Green Bean Gremolata
25min.
Steamed Carrot Cake
1hod. 35min.
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1hod. 45min.