Zařízení & příslušenství
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
293.7 mg
Protein
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tuk
7.4 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
19.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1hod. 5min.
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min.
Sautéing 7 oz Carrots
15min.
Sautéing 14 oz Eggplant
35min.
Greek Stuffed Chicken
1hod. 35min.
Turmeric Dressing
10min.
Teriyaki Chicken
1hod.
Light and Fresh Beet Pasta
20min.
Curried Chicken and Apple Salad
30min.
Steamed Veggies with Cauliflower Hummus
45min.
Creamed Spinach
30min.
Buttermilk Mashed Potatoes
35min.