
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g walnotenolie of andere notenolie
- 30 g sjalotten
- 20 g mosterdkorrel
- ½ tl currypoeder
- ½ tl zout
- 20 g fruitazijn (bijv. appel, perzik)
- 130 g vers geperst sinaasappelsap
- 1 sinaasappelschil 1 reepje (1x3cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pot
- Kalorie
- 1862 kcal / 7791 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 201 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Cashew schenkroom
Žádné hodnocení
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Tunesische Chorba
45min
Gekruide lamstaart
40min
Bessenmousse
4hod. 50min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1hod. 15min
Iers sodabrood
Žádné hodnocení
Abrikozen ketchup
Žádné hodnocení
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2hod. 45min
Venkelsapje
10min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1hod. 5min