Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g skalotteløg, halveret
- 30 g smør, usaltet (se tip)
- 500 g blomkålsbuketter (ca. 3 cm)
- 150 - 180 g sødmælk (se tip)
- ½ tsk salt
- 5 - 10 g brumale trøffel, frisk, skåret i tynde skiver (2 mm)
- 1 - 2 knivspids sort peber, stødt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 475.7 kJ / 113.7 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 9.6 g
- Tuk
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 347 mg