Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g rauwe rode bieten, geschild, in vieren gesneden
- 100 g wortels, in stukken gesneden
- 20 g uien
- 1 groene appel (ca. 100 g), in vieren gesneden
- 2 - 3 takjes verse koriander, alleen de blaadjes, naar smaak
- 2 el extra vergine olijfolie
- 10 - 20 g citroensap
- ¼ tl zout, aanpassen aan smaak
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, aanpassen aan smaak (volitelně)
- 1 snuifje suiker, aanpassen aan smaak (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 350 kJ / 84 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Traditionele vruchtenjam
55 min
Sinaasappelconfituur met Campari
1 Std. 35 Min
Ijs van bevroren fruit
5min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Guacamole
5min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Pruimentaart
1h 30min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Rode bietensap
10min
Knapperige koekjes
1h 30min