Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g rauwe rode bieten, geschild, in vieren gesneden
- 100 g wortels, in stukken gesneden
- 20 g uien
- 1 groene appel (ca. 100 g), in vieren gesneden
- 2 - 3 takjes verse koriander, alleen de blaadjes, naar smaak
- 2 el extra vergine olijfolie
- 10 - 20 g citroensap
- ¼ tl zout, aanpassen aan smaak
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, aanpassen aan smaak (volitelně)
- 1 snuifje suiker, aanpassen aan smaak (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 350 kJ / 84 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koolsla
10min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min
Linzenbrood
1 godz. 55 min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 godz.
Krokante olijven
1 godz. 30 min
Huzarensalade
25 Min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 min
Champignons of zwammen met look
20min
Garnituur van courgette
30 min
Salade van gehakte groenten
10min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 min