Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g rauwe rode bieten, geschild, in vieren gesneden
- 100 g wortels, in stukken gesneden
- 20 g uien
- 1 groene appel (ca. 100 g), in vieren gesneden
- 2 - 3 takjes verse koriander, alleen de blaadjes, naar smaak
- 2 el extra vergine olijfolie
- 10 - 20 g citroensap
- ¼ tl zout, aanpassen aan smaak
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, aanpassen aan smaak (volitelně)
- 1 snuifje suiker, aanpassen aan smaak (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 350 kJ / 84 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koolsla
10min
Bessenmousse
4 godz. 50 min
Wortelsalade met sesamcrackers
1sa
Salade van gehakte groenten
10min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Russische rode bietensalade
1hod. 10min
Pruimentaart
1sa 30 dk
Ijs van bevroren fruit
5min
Snelle regenboogsalade
10min
Kruiden en Cashew dip
8h 10 min.