Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 teentje knoflook
- 50 g uien, in helften gesneden
- 30 g boter, ongezouten
- 700 g tomaten, in helften gesneden
- 70 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 1 tl zout
- 1 tl suiker
- 1 tl gedroogde oregano
- 500 g water
- 1 bouillonblokje (voor 0,5 l)
- 100 g room
- 2 - 4 verse basilicumbladeren
- 1 takje verse peterselie, alleen de blaadjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 790 kJ / 188 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Groentensoep
35min
Aardappelpuree
45min
Romige courgettensoep
25 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Aardappel-preisoep
40min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Mysterieuze soep
45min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Pompoensoep
35min
Romige champignonsoep
20min
Romige aspergesoep
25 Min
Broccolisoep
15 dk