Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 teentje knoflook
- 50 g uien, in helften gesneden
- 30 g boter, ongezouten
- 700 g tomaten, in helften gesneden
- 70 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 1 tl zout
- 1 tl suiker
- 1 tl gedroogde oregano
- 500 g water
- 1 bouillonblokje (voor 0,5 l)
- 100 g room
- 2 - 4 verse basilicumbladeren
- 1 takje verse peterselie, alleen de blaadjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 790 kJ / 188 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Romige champignonsoep
20 dk
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Romige courgettensoep
25 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Pompoensoep
35 min
Aardappel-preisoep
40 Min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Broccolisoep
15 Min