
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 teentje knoflook
- 50 g uien in helften gesneden
-
30
g ongezouten boter
nebo 30 g olijfolie - 700 g tomaten in helften gesneden
- 70 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 1 tl zout
- 1 tl suiker
-
1
tl gedroogde oregano
nebo 1 tl gedroogde pizza kruidenmix - 500 g water
-
1
bouillonblokje (voor 0,5 l)
nebo 1 groentebouillonpasta, huisgemaakt - 100 g room
- 2 - 4 verse basilicumbladeren
- 1 takje verse peterselie alleen de blaadjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 188 kcal / 790 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pompoensoep
35 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Tomatensaus
40 Min
Uiensoep
1 Std.
Romige champignonsoep
20 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Broccolisoep
15 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min