Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Broccoli en aardappelen
- 600 g broccoli, in roosjes
- 700 g water
- ½ tl zout
- 500 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
Kaassaus
- 100 g blauwschimmelkaas, in stukken
- 20 g bloem
- 50 g boter
- 80 g room
- ¼ tl gemalen witte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1753 kJ / 418 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Aardappelpuree
45min
Bloemkool met kaas
55min
Bechamelsaus
15 Min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 godz. 10 min
Gekookte eieren
20 dk
Met honing geglazuurde wortelen
30 Min
Gekookte pasta
20 dk
Zoetzure vis met rijst
1 godz. 5 min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 Std.
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 Std.
Champignonsaus met room en witte wijn
30 Min