Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Knoblauchzehen
-
4
Stängel Bohnenkraut, frisch, abgezupft
nebo 3 TL Bohnenkraut, getrocknet -
6
Zweige Thymian, frisch, abgezupft
nebo 4 TL Thymian, getrocknet -
4
Zweige Rosmarin, abgezupft
nebo 3 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt -
6
Stängel Oregano, frisch, abgezupft
nebo 4 TL Oregano, getrocknet - 2 rote Peperoni, entkernt
- 2 TL Fenchelsamen
- 2 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer aus der Mühle
- 1 Glas getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (ca. 200 g), Öl aufgefangen
-
200
g Öl
nebo 200 g Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 5792 kJ / 1390 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 148 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quetschkartoffeln mit Quark-Dip
1 Std. 10 Min
Spargel-Focaccia
5h
Kräuterquark
10min
Gegrillte Tempeh-Gemüse-Spieße mit Dip (vegan)
40min
Gegrillte Süßkartoffelscheiben mit Topping (vegan)
35min
Überbackene Nachos mit viererlei Dips
40min
Spinat-Crostini
20min
Joghurt-Kresse-Dip
10min
Pasta- und Pizzasauce
30min
Handbrot mit Schinken und Käse
12sa 30 dk
Grillbrote
1 Std. 40 Min
Mediterraner Dip zum Grillen
15min