Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- olijfolie, en meer om in te vetten
- 600 g bloem
-
30
g verse gist, verkruimeld
nebo 3 tl gedroogde gist (12 g) - 380 g water
- 20 g olijfolie, en meer om in te vetten
- 1 snuifje suiker
- 1 tl zout
Topping
- 40 g extra vergine olijfolie
- 40 g water
- 1 ½ tl zout
- 300 - 350 ui, gehalveerd
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 797 kJ / 190 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Aardappeltortilla met chorizo
50 Min
Brownies
50 Min
Vers pastadeeg
1h
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Žádné hodnocení
Pavlova-toren met gemengde bessen
Žádné hodnocení
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 Std. 50 Min
Proteïnepudding
6h 35 min
Glutenvrij Focacciabrood
1h
Pitabrood
2 Std.
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3hod. 20min
Turkse flatbreads
2h 10min
Brood met olijven
2h 20min