Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- olijfolie, en meer om in te vetten
- 600 g bloem
-
30
g verse gist, verkruimeld
nebo 3 tl gedroogde gist (12 g) - 380 g water
- 20 g olijfolie, en meer om in te vetten
- 1 snuifje suiker
- 1 tl zout
Topping
- 40 g extra vergine olijfolie
- 40 g water
- 1 ½ tl zout
- 300 - 350 ui, gehalveerd
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 797 kJ / 190 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Rabarbertaart
55min
Halloween-worstvingers
1u.
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Žádné hodnocení
Driekoningentaart met hazelnoten
Žádné hodnocení
Citrus lekkernij
50 min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1u. 15min
Citroencurd
1u.
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Vers pastadeeg
1u.
Pitabrood
2 godz.
Moussaka met linzen
2h 20min