Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů pohanky
- 50 gramů anglické slaniny, uzené a sušené, na kostičky
- 150 gramů tvrdého sýra (např. horského sýra nebo parmazánu), na kousky
- 200 gramů másla, na kousky
- 1 vejce
- 2 polévkové lžíce sušené majoránky
- ½ polévkové lžíce mleté papriky
- ½ čajové lžičky soli
- 2 - 3 špetky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 444 kJ / 106 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 81 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veganská feta
12h 10 min
Jáhlové vafle s dipem ze sušených rajčat a rukolou
50 min
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
Keine Bewertungen
Irský soda bread
45 min
Pane alla birra (Pivní chléb)
4 Std.
Veganský sýr na těstoviny – alternativa parmazánu
10 Min
Makovo-rozmarýnový knäckebrot
1 Std.
Lněné bezlepkové pečivo
1 Std.
Celozrnné špaldové housky
35 min
Kváskový chléb ze špaldové mouky
29h 45min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 Std. 10 Min
Majonéza
5 Min