Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce

Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce

5.0 2 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 35min
6 porcí

Suroviny

  • filetů z tresky na kousky (4 cm)
    500 - 550 gramů
  • soli
    ½ čajové lžičky
  • pepř černý, mletý
  • zelené čočky
    300 gramů
  • mandlových vloček
    60 gramů
  • čerstvé petrželky
    25 gramů
  • citrónové kůry
    10 gramů
  • másla
    70 gramů
  • mrkve na kousky (3 cm)
    60 gramů
  • žluté cibule napůl
    80 gramů
  • pórku na kolečka
    75 gramů
  • řapíkatého celeru na kousky (3 cm)
    85 gramů
  • česneku
    1 stroužek
  • vody
    550 gramů
  • zeleninové dochucovací pasty
    1 čajová lžička
    1 kostka bujónu, bezlepkového
  • čerstvého tymiánu
    1 snítka
  • čerstvého rozmarýnu
    1 snítka
  • bobkové listy
    2

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 385 kcal / 1611 kJ
Protein 30.8 g
Tuk 16.8 g
Sacharidy 34.6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...