
Zařízení & příslušenství
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
Příprava 20min
Celkový 1hod. 35min
6 porcí
Suroviny
-
filetů z tresky na kousky (4 cm)500 - 550 gramů
-
soli½ čajové lžičky
-
pepř černý, mletý
-
zelené čočky300 gramů
-
mandlových vloček60 gramů
-
čerstvé petrželky25 gramů
-
citrónové kůry10 gramů
-
másla70 gramů
-
mrkve na kousky (3 cm)60 gramů
-
žluté cibule napůl80 gramů
-
pórku na kolečka75 gramů
-
řapíkatého celeru na kousky (3 cm)85 gramů
-
česneku1 stroužek
-
vody550 gramů
-
zeleninové dochucovací pasty1 čajová lžička
-
čerstvého tymiánu1 snítka
-
čerstvého rozmarýnu1 snítka
-
bobkové listy2
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
385 kcal /
1611 kJ
Protein
30.8 g
Tuk
16.8 g
Sacharidy
34.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Bez lepku II
10 recept
Česká republika
Česká republika