Zařízení & příslušenství
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 35min.
6 porcí
Suroviny
-
500 - 550 gramů filetů z tresky na kousky (4 cm)
-
½ čajové lžičky soli
-
pepř černý, mletý
-
300 gramů zelené čočky
-
60 gramů mandlových vloček
-
25 gramů čerstvé petrželky
-
10 gramů citrónové kůry
-
70 gramů másla
-
60 gramů mrkve na kousky (3 cm)
-
80 gramů žluté cibule napůl
-
75 gramů pórku na kolečka
-
85 gramů řapíkatého celeru na kousky (3 cm)
-
1 stroužek česneku
-
550 gramů vody
-
1 kostka bujónu, bezlepkového1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
1 snítka čerstvého tymiánu
-
1 snítka čerstvého rozmarýnu
-
2 bobkové listy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
30.8 g
Kalorie
1611 kJ /
385 kcal
Tuk
16.8 g
Sacharidy
34.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bez lepku II
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mexický rozmarýnový punč
10min.
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1hod. 15min.
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min.
Pistáciové mini cheesecaky s mangem
2hod. 30min.
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50min.
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20min.
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min.
Jehněčí s cizrnou
1hod. 5min.
Králík na špenátovém lůžku
1hod. 10min.
Banánovo-ořechová granola spolužáky přivolá
1hod.
Jahodová zmrzlina s balzamikovou redukcí
5min.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.