Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
TM5 TM6

Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 500 - 550 gramů filetů z tresky, na kousky (4 cm)
  • ½ čajové lžičky soli
  • pepř černý, mletý
  • 300 gramů zelené čočky
  • 60 gramů mandlových vloček
  • 25 gramů čerstvé petrželky
  • 10 gramů citrónové kůry
  • 70 gramů másla
  • 60 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
  • 80 gramů žluté cibule, napůl
  • 75 gramů pórku, na kolečka
  • 85 gramů řapíkatého celeru, na kousky (3 cm)
  • 1 stroužek česneku
  • 550 gramů vody
  • 1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    nebo 1 kostka bujónu, bezlepkového
  • 1 snítka čerstvého tymiánu
  • 1 snítka čerstvého rozmarýnu
  • 2 bobkové listy

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1611 kJ / 385 kcal
Protein
30.8 g
Sacharidy
34.6 g
Tuk
16.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty