Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Starter
- 30 g di chicchi di grano
- 30 g di chicchi di segale
- 20 g di pangrattato
- 25 g di semi di lino
- 20 g di semi di sesamo
- 40 g di fiocchi di avena
- 300 g di acqua
Impasto
- 1600 g di acqua (di cui 100 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 340 g di farina tipo 2, forte (almeno W320)
-
10
g di malto in polvere
nebo 10 g di miele - 10 g di burro freddo, a pezzi
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 4 cucchiai di semi di sesamo
- 1 cucchiaio di sale grosso (volitelně)
- farina di semola q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane semplice
4 Std.
Baguette integrale
5 godz.
Mignolata
3 Std. 30 Min
Corn bread (pane di mais)
1h 30min
Pane di frumento e farro
12h
Nfigghiulate Siciliane
3 Std. 50 Min
Panini della Val Venosta
15h 30min
Banettes rustiche
15h
Polpette di agnello con focaccine batbout
1h 30min
Tiliccas sarde
2 Std. 20 Min
Pane rustico ripieno
29h
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24h