
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Starter
- 30 g di chicchi di grano
- 30 g di chicchi di segale
- 20 g di pangrattato
- 25 g di semi di lino
- 20 g di semi di sesamo
- 40 g di fiocchi di avena
- 300 g di acqua
Impasto
- 1600 g di acqua (di cui 100 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 340 g di farina tipo 2, forte (almeno W320)
-
10
g di malto in polvere
nebo 10 g di miele - 10 g di burro freddo, a pezzi
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 4 cucchiai di semi di sesamo
- 1 cucchiaio di sale grosso (volitelně)
- farina di semola q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 209 kcal / 874 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 33 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane veneziano
18hod. 30min
Panini al cumino
16hod. 30min
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1hod. 30min
Pane al semolino
4hod.
Panini con muesli
19hod. 30min
Filoncini di semola
4hod.
Muffolette
3hod.
Pane nero siciliano
8hod. 50min
Pane pugliese
29hod. 20min
Filone di sola semola
2hod. 50min
Mafalde siciliane
2hod. 15min
Pane siciliano
2hod. 45min