Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 100 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
nebo 1 g di lievito di birra fresco - 100 g di farina tipo 1 forte (almeno W320)
Cottura delle patate
- 500 g di acqua
- 180 g di patate a pasta farinosa, con la buccia, preferibilmente piccole (vedere consigli)
Pane
- 1800 g di acqua (di cui 300 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 80 g di farina di segale + q.b.
- 460 g di farina tipo 1 forte (almeno W320)
- 10 g di miele
- 15 g di burro
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 20 g di fecola di patate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 769 kJ / 188 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Michetta (TM6)
6h 30 min
Pane al latticello
18h
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Piccole fougasse
5h
Pane tartaruga
20h
Pane contadino
19 godz.
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1h 30 min
Focaccia al profumo di timo
1h 55min
Pane in cassetta semplice
19 godz.
Pane semplice
4h
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.
Focaccia
6 Std.