Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 100 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
nebo 1 g di lievito di birra fresco - 100 g di farina tipo 1 forte (almeno W320)
Cottura delle patate
- 500 g di acqua
- 180 g di patate a pasta farinosa, con la buccia, preferibilmente piccole (vedere consigli)
Pane
- 1800 g di acqua (di cui 300 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 80 g di farina di segale + q.b.
- 460 g di farina tipo 1 forte (almeno W320)
- 10 g di miele
- 15 g di burro
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 20 g di fecola di patate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 769 kJ / 188 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Impasto base per pane
1 Std.
Lavash (pane armeno)
1 Std. 30 Min
Piccole fougasse
5h
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min
Rotoli croccanti
9h 30min
Pane arabo
3 Std. 30 Min
Baguette
4h
Baguette tradizionale
15h 35min
Focaccia
6h
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Pane veneziano
18h 30min