
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta biscotto al cacao
- 60 g di farina tipo 00
- 40 g di cacao amaro in polvere
- 150 g di zucchero
- 4 uova
- 1 tuorlo
Camy cream
- 100 g di mascarpone
- 15 g di latte condensato
- 25 g di zucchero a velo
- 1 cucchiaino di essenza di vaniglia
- 90 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
- fragole pulite, a fettine e a tocchetti
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 2 porzioni
- Kalorie
- 3424 kcal / 14327 kJ
- Protein
- 73.7 g
- Tuk
- 185.2 g
- Sacharidy
- 355.4 g
- Vláknina
- 20.6 g
Alternativní recepty
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3hod. 20min
Cake pops miao
2hod.
Ravioli tricolore
1hod. 45min
New York cheesecake in vasetto (Bimby Friend)
2hod. 40min
Fruttone leccese al cioccolato
1hod. 40min
Whoopie al caffè
2hod.
Mini hamburger di tonno
3hod. 40min
Ficelles picardes
1hod. 25min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Torta cioccolato e amarene
45min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2hod. 30min
Torta ubriaca al vino rosso
2hod.