Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- extra virgin olive oil, to grease
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 450 g baker's flour
- 250 g warm water
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 tsp sugar
- ¾ - 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp sea salt
Filling
- 250 g lamb or beef, sinew free, cut in pieces (3 cm), partially frozen
- ½ - 1 tsp hot paprika
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp coriander seeds
- ½ - 1 tsp ground allspice
- 1 tsp sea salt
- 250 g onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 75 g green capsicum, cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 - 75 g tomato paste
- 1 red onion, cut into thin slices, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 2145.7 kJ / 512.8 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Sacharidy
- 63.8 g
- Tuk
- 20.6 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 681 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pascualina
1h 45min
Turkish Flatbreads
2h 10min
Spiced meatball soup (Bakso)
Žádné hodnocení
Baba ghanoush
1 godz.
Garlic dip (toum)
15 min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1 Std. 40 Min
Three cheese pides
1 Std. 40 Min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Toum
15 min
Japanese ramen noodles
1 godz.
Ciabatta olive sticks
2u. 5min
Cheeseburger focaccia
2h 15min