Zařízení & příslušenství
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
Příprava 40min.
Celkový 2hod.
40 pieces
Suroviny
Kashta cream
-
milk1000 g
-
white bread crust removed, cut into pieces150 g
-
cornstarch100 g
-
blossom water1 tbsp
-
rose water2 tbsp
Pancakes
-
water600 g
-
dried yeast15 g
-
sugar3 tsp
-
flour330 g
-
salt1 tsp
-
baking soda3 tsp
-
freshly squeezed lemon juice3 tsp
-
sunflower oil10 g
Syrup
-
sugar300 g
-
water100 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
orange blossom water2 tsp
Assembly
-
unsalted pistachio nuts chopped110 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 piece
Protein
2.6 g
Kalorie
498 kJ /
119 kcal
Tuk
2.8 g
Sacharidy
20.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Kashta cream
10min.
Sweet cheese pastry (knafeh)
3hod.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2hod. 45min.
Arabian ice cream
10hod. 25min.
Spiced rice pudding (meghli)
50min.
Za'atar flat bread (mankouche)
1hod. 35min.
Spinach turnovers (fatayer)
1hod. 25min.
Lentil puree (moujadarra)
1hod. 25min.
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2hod. 30min.
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1hod. 35min.
Chicken moghrabieh
1hod. 25min.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1hod. 30min.