Pavlola med hindbær og chokolade (glutenfri)
TM5 TM6

Pavlola med hindbær og chokolade (glutenfri)

(Žádné hodnocení)

Suroviny

Pavlova

  • 300 g sukker
  • 6 æggehvider, fra store æg
  • 1 knivspids cream of tartar
  • 2 spsk majsmel
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 1 tsk kakaopulver, siet

Topping

  • 400 g fløde, cirka 48 %

Samling

  • 225 - 250 g hindbær
  • chokoladeflager, til pynt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1390 kJ / 332 kcal
Protein
2.8 g
Sacharidy
36.7 g
Tuk
19.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty