Zařízení & příslušenství
Pavlola med hindbær og chokolade (glutenfri)
Příprava 25min.
Celkový 4hod. 40min.
10 portioner
Suroviny
Pavlova
-
sukker300 g
-
æggehvider fra store æg6
-
cream of tartar1 knivspids
-
majsmel2 spsk
-
hvidvinseddike1 tsk
-
kakaopulver siet1 tsk
Topping
-
fløde, cirka 48 %400 g
Samling
-
hindbær225 - 250 g
-
chokoladeflager til pynt
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
2.8 g
Kalorie
1390 kJ /
332 kcal
Tuk
19.4 g
Sacharidy
36.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Crème brûlée
Žádné hodnocení
Portugisisk crème brûlée
25min.
Kaffesmåkager
Žádné hodnocení
Tiramisusmåkager
Žádné hodnocení
Æble-ingefærfigurer
Žádné hodnocení
Passionsfrugtkage med fersken
Žádné hodnocení
Mascarpone-karamelkage
4hod. 30min.
Chokoladesnitter med puffet hvede
Žádné hodnocení
Vegansk no bake-kiwikage
Žádné hodnocení
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Žádné hodnocení
Fersken i hvidvinssirup
Žádné hodnocení
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Žádné hodnocení