甜椒炖肉

甜椒炖肉

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 40min.
6 人份

Suroviny

  • 黄洋葱 ,切块
    1 个
  • 蒜头
    2 瓣
  • 新鲜牛至 ,取叶子
    2 枝
  • 特级初榨橄榄油
    20 克
  • 孜然粉
    1 茶匙
  • 红甜椒 去籽,切约1厘米块
    1 个
  • 胡萝卜 去皮,,切约1厘米块
    1 根
  • 番茄膏
    60 克
  • 罐装番茄碎 见要诀
    400 克
  • 肉高汤酱 见要诀
    1 汤匙
  • 牛肉肉糜
    500 克
  • 罐头红腰豆 冲洗后沥干
    250 克
  • 多种面粉制成的薄饼
    适量
  • 酸奶油
    适量

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 649.3 mg
Protein 20 g
Kalorie 1474.4 kJ / 352.4 kcal
Tuk 20.8 g
Vláknina 5.9 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 21.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše