Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 40 g di olio di oliva
- 15 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- farina tipo 00 q.b.
- 150 g di olive nere denocciolate
- 1 uovo, sbattuto con un pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2457 kJ / 587 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panini basilico e pomodori secchi
3 Std. 15 Min
Ciabattine veloci
3h 10min
Piccoli filoni alle olive verdi
2hod. 30min
Focaccia al rosmarino
2hod. 30min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Focaccia alle olive
2 Std.
Grissoni rustici saporiti
1 Std. 40 Min
Focaccia con la crescenza
1 Std. 45 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5hod.
Nodini alle olive
4 Std. 30 Min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 Min