Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 di calamari freschi, puliti (il mantello) (vedere consigli)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 284.5 kJ / 68 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 0.6 g
- Tuk
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Sodík
- 185 mg
Alternativní recepty
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1h 10 min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10 min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2h
Calamari Sottovuoto
50 min
Gamberi freschi sottovuoto
1 Std.
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1 Std.
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 Std. 40 Min