
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 di calamari freschi, puliti (il mantello) (vedere consigli)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 284.5 kJ / 68 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 0.6 g
- Tuk
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Sodík
- 185 mg
Alternativní recepty
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 Std. 10 Min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1 Std. 15 Min
Bistecca Sottovuoto
1 Std. 10 Min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1 Std. 10 Min
Insalata di baccalà sottovuoto
1 Std.
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2h 55min
Salmone sottovuoto al mojto
3óra
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1sa 20 dk
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1sa 20 dk
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min