Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1850 g di acqua
- 300 g di carote a bastoncino (5 cm circa, spessore 0,5 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di timo secco
- 1 pizzico di sale
- 150 g di Feta (formaggio greco) a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 824 kJ / 197 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 Min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50min
Contorno di zucchine sottovuoto
30 Min
Carote sottovuoto al miele
1 Std. 20 Min
Pollo speziato sottovuoto
1h 50min