Crema de mariscos al cava con hojaldre

Crema de mariscos al cava con hojaldre

3.5 2 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 raciones

Suroviny

  • 300 g de gambas crudas peladas
  • 300 g de cava
  • 800 g de mejillones frescos limpios
  • 1 chorrito de aceite de oliva
  • 12 vieiras
  • 1 chalota (aprox. 40 g) en mitades
  • 45 g de mantequilla en trozos
  • 20 g de harina de trigo
  • 200 g de nata (35% de grasa)
  • ½ cucharadita de tomillo seco
  • 1 pellizco de pimienta de Cayena desmenuzada
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
  • 1 lámina de masa de hojaldre extendida
  • 1 huevo batido

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 1544.4 mg
Protein 51.3 g
Kalorie 4117 kJ / 984 kcal
Tuk 58.3 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 24.8 g
Sacharidy 48.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...