Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa quebrada
- 300 g farinha
- 150 g manteiga cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 100 g água
Recheio
- 500 g abóbora cortado em pedaços
- 500 g batata s/ casca, cortada em fatias (1 cm aprox.)
- 200 g leite
- 30 g manteiga
- 5 g sal
- 1 pitada de noz-moscada
Montagem
- Farinha q.b. p/ polvilhar
-
150
g queijo Taleggio cortado em fatias
nebo 150 g queijo Brie cortado em fatias -
150
g presunto Tirol cortado em fatias
nebo 150 g fiambre cortado em fatias
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 1312 kJ / 313.6 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 17.1 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 810 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte em coroa de maçã espiralizada - TM6
1 Std. 20 Min
Cozer 500 g de almôndegas
35min
Cheesecake desconstruído com morangos
4h 25min
Bolo molhado de nozes e tâmaras
1 Std. 15 Min
Bolachas de manteiga com xarope de ácer
1 Std. 30 Min
Peras em geleia de limão
1 Std.
Bolo com recheio de champanhe
55min
Bolo de massa folhada com chocolate e avelã
45 Min
Tarte de limão com mirtilos e amoras
1 Std. 20 Min
Cheesecake de pêssego com flores comestíveis
4h 25min
Tarte de limão e maracujá
1 Std.
Scones de laranja e framboesa
30 min