Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa quebrada
- 300 g farinha
- 150 g manteiga cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 100 g água
Recheio
- 500 g abóbora cortado em pedaços
- 500 g batata s/ casca, cortada em fatias (1 cm aprox.)
- 200 g leite
- 30 g manteiga
- 5 g sal
- 1 pitada de noz-moscada
Montagem
- Farinha q.b. p/ polvilhar
-
150
g queijo Taleggio cortado em fatias
nebo 150 g queijo Brie cortado em fatias -
150
g presunto Tirol cortado em fatias
nebo 150 g fiambre cortado em fatias
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 1312 kJ / 313.6 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 17.1 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 810 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sushi nigiri
1u.
Cupcakes de cérebro
1h 40min
Floresta negra
5h
Pássaros de sêmola
40min
Bolo fitness de proteína e maçã
1u.
Torta de coco sem glúten
1h 30 min
Bolo de abóbora de Halloween
4h
Trifle de alperce, iogurte de baunilha e palitos la reine
1h 30 min
Bolachas de queijo vegan
30min
Queijo de café
4u. 10min
Cuscuz com frango, funcho e laranja
20min
Bolo de laranja sem glúten
40min