Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa quebrada
- 300 g farinha
- 150 g manteiga cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 100 g água
Recheio
- 500 g abóbora cortado em pedaços
- 500 g batata s/ casca, cortada em fatias (1 cm aprox.)
- 200 g leite
- 30 g manteiga
- 5 g sal
- 1 pitada de noz-moscada
Montagem
- Farinha q.b. p/ polvilhar
-
150
g queijo Taleggio cortado em fatias
nebo 150 g queijo Brie cortado em fatias -
150
g presunto Tirol cortado em fatias
nebo 150 g fiambre cortado em fatias
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 1312 kJ / 313.6 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 17.1 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 810 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortilha de batata, bacon e queijo
50min
Bolo de lima com molho de morango
50min
Scones de queijo cheddar e azeitonas
25min
Sopa de lentilhas amarelas com almôndegas e creme solero
Žádné hodnocení
Tarte de manga e maracujá com creme bavaroise
4u.
Pássaros de sêmola
40min
Pastéis de ricota, fiambre e ervilhas
55min
Menu: Cuscuz com alperce, avelã, queijo feta e legumes; Creme de quark Stracciatella
Žádné hodnocení
Pastéis de batata
2 Std.
Folhados de cogumelos
40min
Waffles de parmesão com presunto e pesto rosso
35min
Cobler de fruta da época
1小时 15 分钟