Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Peito de pato
- 2 peitos de pato, com pele (200 g cada aprox., 3 cm grossura)
- ¼ colher de chá sal
- ⅛ colher de chá pimenta preta
- 1 laranja cortada em rodelas finas
- 1850 g água
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
Molho de laranja
- 2 laranjas
- ½ colher de chá caldo de legumes caseiro
- ⅛ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta branca
- 1 pitada de pimenta-de-caiena em pó
- 3 gemas de ovo
- 1 laranja cortada em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1737 kJ / 415 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coxas de galinha teriyaki
3 Std. 5 Min
Bife do lombo em sous-vide com puré de batata-doce
2 Std. 20 Min
Papelotes de garoupa, presunto e espargos com puré de batata-doce
1h 30min
Bife com manteiga de ervas
2 Std. 15 Min
Peito de pato e gnocchi com molho de laranja e gorgonzola
1 Std. 20 Min
Rolos de frango em sous-vide com chimichurri e salada de aipo e maçã
2 Std. 10 Min
Molho holandês
15min
Ceviche de robalo com leche de tigre
2 Std. 15 Min
Rosbife com molho de manga e malagueta
2 Std. 45 Min
Camarão com molho de abacaxi e arroz basmati
1 Std. 20 Min
Lombinho de porco com bacon e manteiga fumada
1 Std. 45 Min
Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
2 Std. 10 Min