Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g batata p/ cozer cortada em pedaços
- 100 g cornichons escorridos, cortados em pedaços (reserve o líquido)
- 300 g mistura de pimentos cortados em pedaços
- 30 g óleo de girassol
- 300 g cebola cortada em oitavos
- 700 g salsichas (salsichas de caça, salsichas de carne, salame, etc.) cortadas às rodelas
- 50 g chucrute picado
- 150 g concentrado de tomate
- 1 c. chá de mostarda
-
2
c. chá cheia caldo de legumes caseiro
nebo 2 cubos de caldo de legumes - 250 g água
- Sal q.b. p/ temperar
- Pimenta preta q.b. p/ temperar
- 4 c. chá de natas azedas, 10% gordura
- 4 rodelas de limão
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2760.1 kJ / 659.7 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Tuk
- 51.9 g
- Nasycený tuk
- 14.7 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 1475.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Esparregado com polenta frita
2j 30 menit
Panellets
11 Std. 20 Min
Piza vegetariana - TM6
1h 40min
Menu: Salada de batata, feijão-verde e ervilhas com bacalhau e Clafoutis de frutos vermelhos
45min
Gengibre (Modo descascar)
5min
Eritritol com baunilha
72h
Trufas de castanha
3h
Suco antioxidante
10 min
Picadinho
40min
Bavaroise de avelã com molho de framboesa
8h 30 min
Salada de feijão branco com anchovas
20 min
Tagliatelle com fricassé de bivalves
55min