Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g de lait demi-écrémé
- 160 g de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
- 2 œufs
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- ½ pincée de sel
- 1 jaune d'œuf
- 20 g de sucre glace
- beurre, pour le moule
- 100 g d'eau froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1682.8 kJ / 399.5 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 67.5 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 68.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Briochettes parisiennes
4 Std. 5 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25 min.
Brioche tressée de Noël
1h 45min
Tarte au sucre
3u. 50min
Brioche plissée crème aux agrumes
4h
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Hot cross buns, brioches de Pâques
3h 20min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Brioche au lait de coco
3 Std. 10 Min
Brioche moelleuse
4 Std. 15 Min
Brioche butchy à partager
3u. 50min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min