Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 140 g de lait
- 3 œufs
- 90 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 210 g de beurre (dont 60 g très froids, coupés en morceaux et 150 g entier)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1675.4 kJ / 400.7 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 44.6 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 230.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paris-Brest
3j
Brioche butchy à partager
3h 50min
Choux craquelins à la vanille
1h 15min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Gâche vendéenne
12h 55 min
Pain de mie moelleux
4u. 15min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Brioche Nanterre
4u. 15min
Stollen
3h 45min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7 Std. 5 Min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3j
Brioche à la mie filante
1h 45min