Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 100 g de beurre ramolli, en morceaux, et 1 noisette pour les moules
- 1 jaune d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1023 kJ / 245 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10min
Spritz au chocolat
50 min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Briochettes aux pépites de chocolat
4 godz.
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Brioche Nanterre
4h 15min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Petites brioches aux raisins et craquelin vanille
2h 30min
Pains aux raisins
20h 15min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Baguette tradition
15 Std. 25 Min
Brioche tressée
14h 40min