Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 100 g de beurre ramolli, en morceaux, et 1 noisette pour les moules
- 1 jaune d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1023 kJ / 245 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Brioche extra moelleuse
3 godz. 45 min
Baguette viennoise
2h 30 min
Brioche butchy à partager
3u. 50min
Pains aux raisins
20hod. 15min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Brioche feuilletée
5h
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25 min.