Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 100 g de beurre ramolli, en morceaux, et 1 noisette pour les moules
- 1 jaune d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1023 kJ / 245 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Briochettes aux pépites de chocolat
4 godz.
Pain d'épices au miel de fleurs
1 godz.
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7 godz. 5 min
Chouquettes du goûter
35min
Brioche italienne
3h 15min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Brioche tressée
14h 40min
Brioche extra crémeuse
2 godz. 15 min
Gâche vendéenne
12h 55min
Baguette tradition
15h 25min
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min