Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 100 g de lait
- 300 g de farine de blé
- 2 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 25 g de beurre, coupé en dés
- 1 pincée de sel
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 jaune d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1093 kJ / 261 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau aux pommes et sucre vanillé
55min
Papet jurassien
2 godz. 45 min
Tarte au sucre
4h
Gâteau à l'orange
1 Std.
Cake à l'abricot
50min
Kouglof
3 Std. 20 Min
Brioche extra crémeuse
2 Std. 15 Min
Gâteau renversé yaourt et rhubarbe
1 Std. 15 Min
Petits pains au lait au caramel
4h
Le gâteau de Peau d'Ane
1 Std. 15 Min
Gâteau coton
1 Std. 45 Min
Le pain bénit
2 godz. 30 min