Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 400 g de lait
- 2 sachets de sucre vanillé
- 60 g de sucre en poudre
- 25 g de fécule de maïs
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le jour même
- 300 g de fruits rouges frais variés (myrtilles, cerises, framboises...)
- 70 g de sucre en poudre, et 2 c. à soupe pour le topping
- 50 g d'eau
- 20 g d'amandes effilées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Porridge au coulis de fraises
20 min
Petits choux au chocolat blanc et poivron rouge
24u.
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12h
Oranges en gelée, pannacotta vanillée
3sa 40 dk
Fontainebleau et coulis de fraises
5 Std. 10 Min
Glace au litchi, coulis de framboise
6h 20 min
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2h 30min
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2h 30min
Tartelettes aux sablés bretons, pommes et caramel beurre salé
1h 15min
Riz au lait au coulis de framboises
50 min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min
Pannacotta aux myrtilles
4hod. 30min