Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Sellerie, in Stücken
- 150 g Champignons
- 1 Knoblauchzehe
- 330 g rote Paprika, in Stücken
- 10 g Öl
- 100 g Wasser
- 50 g Rotwein, trocken, vegan
- 15 g Tomatenmark
- 20 g Sojasauce
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 geh. TL Paprika edelsüß
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 200 g Sahnealternative aus Soja
- 20 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 647 kJ / 154 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 618 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blumenkohl mit veganer Hollandaise und Knusperkartoffeln
1h
One-Pot-Paprika-Pasta
1 godz. 10 min
Veganes Seitan-Geschnetzeltes mit Spätzle
8 godz.
Vegane Bratensauce
45 min
Vegane Mac and Cheese
1h
Veganes Pilzgulasch mit Semmelknödeln
35 min
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35 min
Cremig-rauchige Paprika-Bolognese (vegan)
45 min
Vegane Lasagne
1 Std. 50 Min
Vegane Bolognese
50 min
Vegane Lasagne-Suppe
1h
Veganes Champignon-Masala
25 min