Vegane Lasagne-Suppe

Vegane Lasagne-Suppe

4.2 286 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 Portionen

Suroviny

  • Knoblauchzehen
    2
  • Knollensellerie in Stücken
    50 g
  • Zwiebel halbiert
    50 g
  • Öl
    30 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Sojaflocken fein (z. B. von Alnatura®)
    100 g
  • stückige Tomaten aus der Dose
    800 g
  • Wasser
    350 g
  • Balsamico, dunkel
    20 g
  • Rotwein, trocken (volitelně) vegan
    50 g
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Oregano
    1 geh. TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), vegan
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Zucker
    1 Prise
  • Lasagneplatten vegan, in Stücke gebrochen
    5
  • vegane Schmand-Alternative (z. B. Creme VEGA von Dr. Oetker®)
    4 TL
  • geriebene Käse-Alternative, vegan
    4 TL
  • Basilikum abgezupft
    4 Stängel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 579 mg
Protein 12 g
Kalorie 1364 kJ / 326 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 44 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...