Kompatibilní verze
Pasta Verde - Orecchiette mit cremiger Erbsen-Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 450 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 150 g Wasser und mehr zum Kochen
- ½ TL Salz und mehr zum Kochen
- ½ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 5 g Zitronensaft
- 400 g Orecchiette
- 200 g Sahne
- 3 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3318 kJ / 793 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 97 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 9.7 g
- Sodík
- 670 mg
Alternativní recepty
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30 min
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45 min
Maultaschen-Auflauf
45 min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30 min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 min
Nuss-Bolognese
35 min
Gnocchi Caprese
20min
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30 min
Cremige Mie-Nudeln
30 min
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30 min
Grünes Risotto
35 min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30 min