Kylling katsu i karrrisaus med ris

Kylling katsu i karrrisaus med ris

5.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
4 porsjoner

Suroviny

Kylling katsu i karrisaus
  • vegetabilsk olje
    25 g
  • hvitløksfedd
    3
  • løk (ca. 1 løk), delt i biter (2 cm)
    120 g
  • gulrøtter delt i skiver (1 cm)
    200 g
  • karripulver
    1 ss
  • hvetemel
    125 g
  • vann
    500 g
  • kyllingbuljongpaste (se tips)
    2 ts
  • honning
    20 g
  • japansk soyasaus
    15 g
  • garam masala
    ½ ts
  • laurbærblad, tørket
    1
  • panko paneringsmel
    100 g
  • egg
    1
  • kyllingbrystfileter, med eller uten skinn
    2
Dampet ris
  • ris, kortkornet
    350 g
  • vann
    900 g
  • havsalt
    1 ts
  • vegetabilsk olje til steking

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 1465 mg
Protein 52.7 g
Kalorie 5199.5 kJ / 1238 kcal
Tuk 62.7 g
Vláknina 6.4 g
Nasycený tuk 10.3 g
Sacharidy 113.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše