Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- farina tipo 00 q.b.
- 700 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di cipolla, in quarti
- 50 g di bacon affumicato, a cubetti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di birra scura tipo Guinness
- 50 g di acqua
-
30
g di dado per brodo di carne
nebo 30 g di dado per brodo vegetale - 30 g di concentrato di pomodoro
- 150 g di birra scura tipo Guinnes
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 pizzico di timo secco
- 150 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1400.5 kJ / 334.8 kcal
- Protein
- 40.6 g
- Sacharidy
- 8.4 g
- Tuk
- 14.7 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 325.5 mg
Alternativní recepty
Goulash di maiale e cipolle a Cottura Lenta
3j
Gulash tirolese
1h 30min
Costine di maiale in salsa barbecue
35min
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2h 20min
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55min
Pulled pork a Cottura Lenta
7h
Spezzatino di tacchino al curry a Cottura Lenta
2h 50min
Bistecca Sottovuoto
1ωρ. 10 λεπτ.
Zighinì (Stufato di manzo)
50min
Costine BBQ a Cottura Lenta
4 Std. 25 Min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 godz.
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9 Std.