Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 350 g di scamorza a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (opzionale)
- 70 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g olio extravergine di oliva + q.b.
Terminare la preparazione
- pangrattato q.b.
- 600 di zucchine, a fette nel senso della lunghezza (spessore 0,3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3245.8 kJ / 775.8 kcal
- Protein
- 41.8 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 63.6 g
- Nasycený tuk
- 24.9 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 1176.8 mg
Alternativní recepty
Omelette verdure e formaggio
30 Min
Pasta al pesto di fagiolini
30 Min
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Parmigiana di finocchi (vegan)
1h 25min
Torta salata radicchio e robiola
2 godz. 30 min
Lasagne con pesto di zucchine, fagiolini e patate
1h 30min
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2h
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1h 30min
Lasagna vegetariana
2h
Insalata di pasta alla mediterranea
30 Min
Lasagna rucola, zucchine e formaggio di capra
2h
Mini quiche agretti, erbette e ricotta (senza lattosio)
1h 30min