
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 350 g di scamorza a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (opzionale)
- 70 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g olio extravergine di oliva + q.b.
Terminare la preparazione
- pangrattato q.b.
- 600 di zucchine a fette nel senso della lunghezza (spessore 0,3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 775.8 kcal / 3245.8 kJ
- Protein
- 41.8 g
- Tuk
- 63.6 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 24.9 g
- Sodík
- 1176.8 mg
Alternativní recepty
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Lasagne con zucchine e salmone al profumo di limone
2 Std.
Insalata di patate alla greca (TM6)
1 Std.
Millefoglie vegetariana
1 Std. 30 Min
Insalata di conchiglioni con pesto di melanzane
30 Min
Lasagne mozzarella, ricotta e spinaci (Bimby Friend)
1 Std. 30 Min
Pasta al forno vegetariana filante
1 Std.
Involtini di melanzane al prosciutto
1 Std.
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25 Min
Pizzette di melanzane
40 Min
Lasagna vegetariana
2 Std.
Parmigiana di cavolfiori
1 Std.