Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Preparazione
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di provola, dolce o piccante a pezzi
Verze
- 16 foglie di verza
- 500 g di acqua
Ragù alla bolognese
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 90 g di carota, pelata e a pezzi
- 150 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di carne trita mista (metà manzo e metà maiale)
- 60 g di vino rosso
- 300 g di passata di pomodoro
- 30 g di acqua
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
Besciamella
- 1000 g di latte
- 90 g di farina tipo 00
- 50 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2292 kJ / 547.8 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Sacharidy
- 26.1 g
- Tuk
- 34.6 g
- Nasycený tuk
- 16.4 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1084.1 mg
Alternativní recepty
Gattò di patate e spinaci
2h
Melanzane alla messinese
30min
Lasagne di zucchine con Affettatutto Bimby® (TM6)
2h 15min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35 Min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Hummus ai pomodorini
1h
Alberelli di sfoglia
1h 30min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Bortellina
30min
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h