Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di porro a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 70 g di sedano a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di polpa di zucca Delica, a cubetti (1cm)
- 200 g di patate, pelate e a cubetti (1 cm)
- 250 g foglie di cavolo (foglie di verza, broccoli o cavolfiori, private della costa dura), a listarelle
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 150 g di pane raffermo a tocchetti
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1064 kJ / 254.3 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 33.3 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 57.4 mg
Alternativní recepty
Zuppetta di ceci
45 min
Zuppa di farro e legumi
45 min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h
Stufato di zucca, ceci e cavolo nero
45 min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35 min
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1h
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1 godz. 10 min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30 min
Zuppa frantoiana
45 min
Ribollita
2h 30min
Zuppa di porri e orzo
45 min
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40 min