Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 dana bonfile (her biri 180-200 g, 3 cm kalınlığında)
- 2 tk deniz tuzu
- ¾ tk karabiber
- 4 dal kekik, taze
- 1400 g su (yaklaşık), vakum poşetlerinin tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)
- 30 g limon suyu (bk. öneriler)
- 50 g soğan
- 1 - 2 dal taze tarhun, sadece yaprakları
- 50 g beyaz şarap, sek
- 15 g beyaz şarap sirkesi
- 200 g tereyağı, küp küp kesilmiş (1-2 cm), ekstra 1 yemek kaşığı tereyağı
- 4 yumurta sarısı, orta boy yumurtalardan
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2926 kJ / 698 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 56 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 93 mg
Alternativní recepty
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50min
Rozbif
5h 30 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3 godz. 15 min
Köri, Kuzu Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi ( Coronation Chicken)
45min
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Žádné hodnocení
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2sa
Peynirli Karides Tava
35min
Protein Tozlu Frambuazlı Cheesecake
3 godz. 30 min
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Soyulmuş Sarımsak
5 Min