Kompatibilní verze
Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Birnen, geschält, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 40 g Puderzucker
- 1 Mark einer Vanilleschote
- 150 g Haferkekse (siehe Tipp)
- 500 g Mascarpone
- 180 g griechisches Joghurt
- 500 g Marronipüree, gesüsst oder ungesüsst, Tiefgekühlt, aufgetaut
- 80 g Puderzucker (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 8 Portionen
- Kalorie
- 18740 kJ / 4476 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 429 g
- Tuk
- 268 g
- Nasycený tuk
- 171 g
- Vláknina
- 63.8 g
- Sodík
- 455 mg
Alternativní recepty
Feigensenf
1 Std.
Kürbisrisotto
35min
Pilzrisotto mit Kürbissalat
45 Min
Mediterraner Tomatenaufstrich
15 min
Mayonnaise
Žádné hodnocení
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1 Std. 20 Min
Schoggi-Caramel-Mousse
4h 30min
Apfelglace mit Kokosmilch
10min
Pfirsich-Joghurt-Glace
20 min
Heidelbeer-Schaum
10min
Milchreis mit Zwetschgenkompott
55min
Peperoni-Risotto
35min