Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party

Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party

4.0 9 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
8 Portionen

Suroviny

  • Birnen geschält, entkernt, in Stücken (3 cm)
    600 g
  • Puderzucker (volitelně)
    40 g
  • Mark einer Vanilleschote
    1
  • Haferkekse (siehe Tipp)
    150 g
  • Mascarpone
    500 g
  • griechisches Joghurt
    180 g
  • Marronipüree, gesüsst oder ungesüsst, Tiefgekühlt, aufgetaut
    500 g
  • Puderzucker (volitelně)
    80 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 8 Portionen

Sodík 455 mg
Protein 53 g
Kalorie 18740 kJ / 4476 kcal
Tuk 268 g
Vláknina 63.8 g
Nasycený tuk 171 g
Sacharidy 429 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...