
Kompatibilní verze
Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Birnen geschält, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 40 g Puderzucker (volitelně)
- 1 Mark einer Vanilleschote
- 150 g Haferkekse (siehe Tipp)
- 500 g Mascarpone
- 180 g griechisches Joghurt
- 500 g Marronipüree, gesüsst oder ungesüsst, Tiefgekühlt, aufgetaut
- 80 g Puderzucker (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 8 Portionen
- Kalorie
- 4476 kcal / 18740 kJ
- Protein
- 53 g
- Tuk
- 268 g
- Sacharidy
- 429 g
- Vláknina
- 63.8 g
- Nasycený tuk
- 171 g
- Sodík
- 455 mg
Alternativní recepty
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35 dk
Kürbis-Kokossuppe
45 dk
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 dk
Spinat-Zitronen-Risotto
30 dk
Risotto Cinque P
30 dk
Kürbisrisotto
35 dk
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30 dk
Pannacotta mit Mango-Coulis
4sa 15 dk
Guacamole
5 dk
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1sa 30 dk
Süsskartoffel-Mais Suppe
45 dk
Thonmousse
5 dk