Zařízení & příslušenství
花雕白果松阪豬
Příprava 20min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
薑30 克
-
蒜頭50 克
-
紅蔥頭10 克
-
白芝麻油15 克
-
松阪肉 切片300 克
-
花雕酒10 克
-
蠔油30 克
-
糖10 克
-
白胡椒粉1 茶匙
-
熟白果10 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切片10 克
-
蔥 切段(約2公分)10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
31.9 g
Kalorie
1481 kJ /
354 kcal
Tuk
17.2 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
19.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan