Zařízení & příslušenství
軟餅乾
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 50min.
16 塊
Suroviny
-
奶油 置於室溫軟化80 克
-
白巧克力 切碎40 克
-
冰糖粉 以篩網過篩55 克
-
蛋1 顆
-
低筋麵粉 以篩網過篩160 克
-
杏仁粉25 克
-
水滴牛奶巧克力 (烘焙用)50 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
1.9 g
Kalorie
518 kJ /
123 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan