軟餅乾

軟餅乾

3.0 2 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 50min.
16 塊

Suroviny

  • 奶油 置於室溫軟化
    80 克
  • 白巧克力 切碎
    40 克
  • 冰糖粉 以篩網過篩
    55 克
  • 1 顆
  • 低筋麵粉 以篩網過篩
    160 克
  • 杏仁粉
    25 克
  • 水滴牛奶巧克力 (烘焙用)
    50 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 塊

Protein 1.9 g
Kalorie 518 kJ / 123 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 16 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...