Zařízení & příslušenství
茄子炒馬鈴薯
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
豬絞肉60 克
-
辣豆瓣醬30 克
-
水100 克
-
馬鈴薯 切塊(約2公分)120 克
-
茄子 切滾刀塊100 克
-
青椒 切片60 克
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
12.05 g
Kalorie
786 kJ /
187 kcal
Tuk
8.175 g
Vláknina
4.9 g
Sacharidy
17.473 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan