Zařízení & příslušenství
山藥芡實排骨湯
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
4 人份
Suroviny
-
水1000 克
-
芡實15 克
-
排骨 切塊(約4公分),預先川燙去血水300 克
-
薑 切片15 克
-
新鮮山藥 切塊(約3公分)250 克
-
新鮮蓮子50 克
-
鹽½ - 1 茶匙
-
米酒20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
310 mg
Protein
17.5 g
Kalorie
933.6 kJ /
223.4 kcal
Tuk
11.2 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
4.5 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
春季食療
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan