山藥芡實排骨湯

山藥芡實排骨湯

5.0 22 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
4 人份

Suroviny

  • 1000 克
  • 芡實
    15 克
  • 排骨 切塊(約4公分),預先川燙去血水
    300 克
  • 切片
    15 克
  • 新鮮山藥 切塊(約3公分)
    250 克
  • 新鮮蓮子
    50 克
  • ½ - 1 茶匙
  • 米酒
    20 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 310 mg
Protein 17.5 g
Kalorie 933.6 kJ / 223.4 kcal
Tuk 11.2 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 4.5 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...