蔥肉包

蔥肉包

4.3 12 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
6 個

Suroviny

蔥肉餡
  • 豬絞肉
    250 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 2 大匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 10 克
  • 切蔥花
    50 克
包子麵糰
  • 中筋麵粉 多備一些撒粉用
    210 克
  • 60 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 20 克
  • ¼ 茶匙
  • 牛奶
    70 克
  • 1 茶匙
蒸包子
  • 600 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 11.8 g
Kalorie 1117.7 kJ / 267.4 kcal
Tuk 9.3 g
Vláknina 1.2 g
Sacharidy 30.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...