Zařízení & příslušenství
蔥肉包
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
6 個
Suroviny
蔥肉餡
-
豬絞肉250 克
-
醬油1 大匙
-
米酒1 大匙
-
水2 大匙
-
糖1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
五香粉¼ 茶匙
-
油10 克
-
蔥 切蔥花50 克
包子麵糰
-
中筋麵粉 多備一些撒粉用210 克
-
水60 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
糖20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
牛奶70 克
-
油1 茶匙
蒸包子
-
水600 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
11.8 g
Kalorie
1117.7 kJ /
267.4 kcal
Tuk
9.3 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
30.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
各種餡料‧包起來
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan